stoppen met voetbal?

Opzeggen uiterlijk 31 mei 2012

Besluit uw kind te stoppen met voetballen, meld dit dan zo snel mogelijk aan de leider en informeer de secretaris schriftelijk van uw besluit. Dit graag per mail aan de secretaris Karin Beaumont. Geef het ajb de leider zsm door ivm teamindelingen voor het komende seizoen. Het opzeggen dient voor 31 mei 2011 bij Karin binnen te zijn. Daarna wordt automatisch contributie voor het komende seizoen in rekening gebracht!

Examenkandidaten dienen ook vóór 31 mei te melden als zij bij een positief examenresultaat volgend jaar niet meer bij V.O.C. voetballen. Als het op tijd is gemeld, kan er volgend jaar toch nog bij V.O.C. worden gevoetbald mochten de plannen onverhoopt anders uitpakken.

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.