8 Jun 2012 Tennisclinic Plaswijck

Trainers

Vrijdag 8 juni jl. vond de eerste VOC Sponsors tennisclinic plaats op de tennisbanen van LTC Plaswijck onder leiding van Raemon Sluiter. De VOC Sponsorcommissie had voor dit evenement de handen ineengeslagen met de sponsorcommissie van LTC Plaswijck: zowel VOC sponsors als Plaswijck sponsors waren welkom op deze sportieve dag. Bovendien had de hoofdsponsor van LTC Plaswijck, Rabobank, toegezegd de tennisclinic van Raemon Sluiter te sponsoren, waarvoor heel veel dank Rabobank!

Het was weer een mooie dag waarop al tennissend nieuwe contacten konden worden gelegd naast, uiteraard, het verbeteren van de tennisprestaties. Raemon was als vanouds leuk, gezellig, enthousiast en gedreven en zette de sponsors flink aan het werk. Raemon Sluiter, Richard van der Torre en Remco Rapmund (de trainers van LTC Plaswijck die Raemon ondersteunden bij de clinic) en Daphne Smit van de Rabobank sloten de dag af met een demonstratiewedstrijd, waarna er gelegenheid was om te borrelen en een hapje te eten.

Al met al een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

De VOC Sponsorcommissie

Onderstaand een fotoimpressie.  Klik op de foto voor een vergroting.


This entry was posted in Businessclub. Bookmark the permalink.