KNVB Jeugvoetbaldagen

knvbBal

“Schrijf je nu in voor deze unieke mogelijkheid, de KNVB jeugdvoetbaldagen bij V.O.C., er zijn nog enkeleplaatsen beschikbaar!”
Op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 augustus worden de KNVB Jeugvoetbaldagen bij V.O.C. georganiseerd. Uit ervaring weten wij dat dit geweldige leuke en leerzame dagen zijn.

INSCHRIJVING KNVB JEUGDVOETBALDAGEN

Jongens en meisjes, geboren tussen 1 januari 1998 en 31 december 2003 kunnen zich opgeven voor deze drie voetbaldagen in augustus, gegeven door KNVB-gediplomeerde trainers.

Wanneer?
De KNVB jeugdvoetbaldagen worden gehouden op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 augustus 2012.

Voor wie?
Alle jongens en meisjes, wel of geen KNVB-lid, geboren tussen 1 januari 1998 en 31 december 2003 kunnen deelnemen aan de KNVB voetbaldagen.

Het programma
De deelnemers krijgen gedurende drie dagen training van gediplomeerde KNVB trainers. Het zullen drie gevarieerde dagprogramma’s zijn die duren van 9.00 uur ‘s ochtends tot 16.00 uur ’s middags. Bij het programma zijn geen overnachtingen.

Kosten

De kosten voor de drie dagen zijn 89,50 euro per kind. De deelnemers ontvangen een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike-bal en een certificaat met een groepsfoto. Ook de lunch is tijdens deze drie dagen bij de prijs inbegrepen. De betaling vindt plaats door middel van automatische incasso in juni 2012 (week 26). Na ontvangst van de betaling ontvangen de deelnemers in juli 2012 via het opgegeven e-mailadres het programmaboekje.

Inschrijven

De inschrijving gaat op dinsdag 10 januari om 9.00 uur van start. Klik hier (http://www.knvb.nl/nieuws/district/19062/inschrijving-knvb-jeugdvoetbaldagen/westii) voor meer informatie. Kies voor West II – Evenementen – jeugd – KNVB Voetbaldagen. Op de kaart verschijnen de diverse locaties waar de KNVB jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. Hier kunt u uw locatie van voorkeur kiezen. Een inschrijving is gelukt als een ‘bedankpagina’ in beeld verschijnt en je een bevestigingsmail ontvangt op het opgegeven e-mailadres. Inschrijven is mogelijk tot 31 mei 2012. Wees er dus snel bij, want VOL = VOL!

Om je in te schrijven voor het KNVB kamp, heb je een KNVB relatie nummer nodig. Je kan dit nummer opvragen bij Fred van Roon.

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.