21 Nov 2012 Live Art PloumLodderPrincen

Schlderij

EERSTE EINDEJAARSBORREL VAN 2012 EN METEEN DE LEUKSTE !

Ook de V.O.C. AllRedBlacks Businessclub maakt een eindspurt: op woensdag 21 november jl. vond al weer de een na laatste BC bijeenkomst plaats, ditmaal op het prachtig ingerichte kantoor van V.O.C. sponsor PloumLodderPrincen. Jeroen Princen, die in zijn vrije tijd fervent kunstverzamelaar is, gaf een zeer vermakelijke lezing over meestervervalsers. Vervolgens gaf hij de aanwezigen een zeer boeiende rondleiding langs zijn moderne kunstcollectie die voor een groot deel in het kantoor hangt.

Heel bijzonder was verder dat Tymon Ferenc de Laat, een jonge Rotterdamse kunstenaar, live een schilderij maakte, een portret  van een cricketspeler. Het is een heel bijzonder en kleurig portret geworden met een duidelijk V.O.C. stempel, dat in het clubhuis niet zou misstaan. Maar Maurice Verhoeven, partner bij PloumLodder Princen werd uiteindelijk de gelukkige eigenaar van het schilderij, dat middels een veiling aan de man werd gebracht. De opbrengst van de veiling, EUR 1.100,– , zal worden gedoneerd aan het Jeugdsportfonds Rotterdam en aan Warchild van Marco Borsato. Het Jeugdsportfonds stelt financieel minder draagkrachtige kinderen in Rotterdam in staat om te sporten en Warchild zorgt ervoor dat kinderen in oorlogsgebieden een kansrijker bestaan krijgen.

De Kitchen of Heemskerk zorgde weer eens voor heerlijk eten en De Oestercompagnie voorzag de aanwezigen van oesters en oesterbullets.

Mocht je belangstelling hebben voor sponsoring van V.O.C. en de bijzondere bijeenkomsten van de BC club willen bijwonen, neem danvooral contact op met de V.O.C. Sponsorcommissie via sponsoring@v-o-c.nl!

Bijgaand een foto impressie van de bijeenkomst.

This entry was posted in Businessclub. Bookmark the permalink.