Wisseling van de Wacht

image

Zondagmiddag is na afloop van de eerste competitiewedstrijd van VOC1 tegen de De Dijk de traditionele ‘Wisseling van de wacht’. De cricketers dragen dan officieel de velden over aan de voetballers. Hierbij wordt er kort teruggeblikt resp. vooruitgeblikt door de cricket- en voetbalvoorzitter.

Deze keer komt DJ Martino om hier een klein feestje omheen te bouwen. Tot 19:00 is er muziek.

Ten aanzien van de vrijwilligersborrel willen we het iets anders aanpakken. We zullen onze dierbare vrijwilligers een paar keer per seizoen bedanken voor hun inzet. Dat kan met een borrel of op een andere wijze (zoals het bezoek aan de bioscoop een paar maanden geleden). Vanzelfsprekend is iedereen as zondag van harte welkom, maar we zetten jullie op een ander moment in het zonnetje. Ook de traditionele ‘Vrijwilliger van het Jaar’ prijs (Stef Deloni d’Aure bokaal) zullen we op een ander moment uitreiken, tijdens de eerstkomende ALV.

Ook is er die middag om 16:00 een pannakooi-toernooi voor de jongere jeugdvoetballer om de nieuwe kooi in gebruik te nemen.

We hopen u allen te zien op 7 september!

Het Bestuur

This entry was posted in Evenementen. Bookmark the permalink.