2015: Een spetterend lustrumjaar!

lustrumcommissie

Nog een handjevol dagen en het is 2015: het lustrumjaar van V.O.C.! Een speciale lustrumcommissie, bestaande uit Femke Hohmann, Michaël ten Brink, Ron Smeding, Rene Zonneveld en Paul Wijling is druk bezig om om deze mijlpaal van 120 jaar V.O.C. door zoveel mogelijk leden mee te laten beleven. Bestaande activiteiten voor verschillende groepen binnen onze mooie vereniging (denk aan pupillen, junioren, veteranen, Heerendivisie, dames, prestatie en competitie elftallen voetballers en cricketers etc,) zullen een ‘Lustrum make over’ ondergaan en andere mooie en ludieke initiatieven zijn in aantocht. Tijdens de Nieuwjaarborrel hoort u meer over de plannen voor een memorabel lustrumjaar. Één tip van de sluier: houd zaterdag 31 oktober 2015 vrij voor een spetterend lustrumfeest voor leden en hun partners, en ouders.

Uiteraard staan wij open voor allerlei ideeën en initiatieven, en kunt u altijd contact met ons opnemen, via email: lustrumcommissie@v-o-c.nl

De Lustrumcommissie 2015

This entry was posted in Evenementen. Bookmark the permalink.