Uitnodiging V.O.C. 1 – Quick 1

voc

Zondag een vol entertainment programma. Zwart-rood tegen donkerblauw, Bloedhonden tegen Haantjes live! Een bijzondere wedstrijd tussen V.O.C en Quick. De twee oudste verenigingen uit de hoofdklasse zullen het tegen elkaar opnemen en wij nodigen dan ook alle sponsors van V.O.C. en Quick uit om deze hopelijk spannende strijd samen te aanschouwen. Liefhebbers kunnen op tv met een schuin oog kijken naar Ajax – Feyenoord.

Verder na de wedstrijd Game Over borrel met speciale gast Meike van der Veer voor muzikale ondersteuning!
Voor de wedstrijd en tijdens de rust vindt er een borrel plaats in onze prachtige nieuwbouw. We zullen hier het glas heffen op het lustrumjaar van V.O.C. (120 jaar). Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie aanwezig zijn, en dit aan willen melden bij sponsoring@v-o-c.nl. Zoals altijd bij de bijeenkomsten rondom dit soort wedstrijden betreft het een familiegebeuren, dus zijn partner en kinderen van harte welkom!

Het programma is al volgt:

- 13.00 uur : voorbeschouwing van de wedstrijd met lunch en een glaasje in de nieuwbouw.
- 14.45 uur : het glas heffen op 2015 in de nieuwbouw.
- 15.45 uur : aansluiten bij game-over borrel in het clubhuis.

Hopelijk tot zondag!
Zondag een vol entertainment programma. Zwart-rood tegen donkerblauw, Bloedhonden tegen Haantjes live!

This entry was posted in Businessclub. Bookmark the permalink.