Voetjebal Rijnmond

Voetjebbal-jeugd

Rotterdamsche cricket en voetbalvereniging V.O.C  en Voetjebal, een technisch voetbal speelconcept op muziek voor kinderen van 2 t/m 5 jaar, zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Voetjebal is meer dan alleen voetballen. Voetjebal laat  kinderen op een gestructureerde en speelse wijze kennis Rotterdamsche cricket en voetbalvereniging V.O.C  en Voetjebal, een technisch voetbal speelconcept op muziek voor kinderen van 2 t/m 5 jaar, zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Voetjebal is meer dan alleen voetballen. Voetjebal laat  kinderen op een gestructureerde en speelse wijze kennis maken met de bal en ontwikkelen daarbij alle delen van de voet. Bovendien ontwikkelen de kinderen zich op motorisch, technisch, sociaal en cognitief gebied. Dit gebeurt aan de hand van perse spellen en oefeningen met behulp van speciaal voor kinderen ontworpen materialen zoals; skills ballen, hoepels, pittenzakjes, bolletjes en kegels. Alle uiteraard voorzien van vrolijke en aantrekkelijke kleuren. Het doel van voetjebal is buiten de voetballende aspecten, kinderen plezier te laten beleven aan bewegen en het zelfvertrouwen te vergroten.

Een ander belangrijk onderdeel van Voetjebal is dat de lessen niet alleen voor de kinderen zijn maar ook voor hun ouders. De ouders vervullen een actieve rol en ondersteunen zo de trainer bij de begeleiding van hun eigen kind. De lessen worden ondersteund door kindermuziek.  Een groep bestaat uit maximaal 10 kinderen waarvan ieder kind een ouder mee brengt. Deelname is mogelijk vanaf het moment dat uw zoontje of dochtertje 2  wordt.

In Rotterdam worden de lessen gegeven in de gymzaal aan de Olijflaan 14.

Nieuwsgierig geworden?

Neem een kijkje op de website www.voetjebal.com

en neem contact met ons op voor een gratis proefles.

voetjebalrijnmond@gmail.com

Tessa: O6-24471407      Mitchel: O6-21100203

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.