Update lustrumcommissie

Het lustrumjaar 120 is inmiddels een paar maanden in volle gang. Na een aanwezige start van de lustrumcommissie op de nieuwjaarsborrel lijkt het wellicht rustig aan het lustrumfront. Niets is minder waar: de lustrumcommissie is hard bezig om het jaarprogramma stevig op de kaart te zetten. Zeer binnenkort (in april) zal de lustrumkleding gepresenteerd worden. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor ieder wel een lustrumitem te vinden is naar zijn/haar wens. Afgelopen week is begonnen met de verkoop van V.O.C. Manchetknopen, HET 120 collectors item, tijdens het Sponsordiner en het Zilveren Ploeg diner. Ze vonden gelijk gretig aftrek, dus wees er snel bij, want op=op!

Het lustrumV.O.C. lied komt in de afrondende opnamefase. Zodra u binnenkort deze heerlijke V.O.C. meezinger uit de luidsprekers hoort komen, wordt u besmet met de 120 koorts. We hopen dat het 120 virus zich als een olievlek tussen alle V.O.C. gelederen zal verspreiden: tenslotte is een lustrum voor alle V.O.C.-ers en iedereen die zich V.O.C.-er voelt!

Tot binnenkort op de V.O.C. velden & in The House of Lords!

Enkele belangrijke data voor in de agenda:
za 13 juni: teamafsluitingen jeugdvoetbal met een “lustrumsausje”
wo 8 juli: V.O.C. – Sparta Cricket en Voetbal
vr 2 oktober: Diner des Dames
za 31 oktober: LUSTRUMFEEST

This entry was posted in Evenementen. Bookmark the permalink.