Does it run in the family ?

maas, mikkel & pieter

Zoals iedereen op de homepage kan zien is er een grote strijd gaande voor de jaarlijkse trofeeën (zoekt u vooral eens onder Cricket / Cricket Trofee). Als u goed kijkt dan ziet u dat V.O.C. Voor wat betreft de jeugd zich geen hoeft te maken. Er wordt volop runs gescored, wickets gepakt en menig gearriveerde selectie speler maakt zich inmiddels zorgen over zijn tot op heden vaste plekje in de selectie. Zo blijkt dat de U10-2 toch veel talenten herbergt en het leek ons aardig eens wat nader kennis te maken met twee stuiterballen uit dit team, de gebroeders Heere, Maas en Mikkel.

Mannen, de U10-2 doet het geweldig. Jullie staan hoog in het team klassement, wat maakt jullie team nou zo leuk ?

Maas: “met name de grapjes na de wedstrijd”, “en we spelen vaak verstoppertje na de wedstrijd” vult Mikkel aan. “ We moedigen mekaar ook goed aan en als iemand een uitje heeft dan vieren we dat met elkaar.

Dat klinkt goed. Maas maakt de meeste runs (zelfs meer dan onze coach Amol) en ook Mikkel staat hoog in het batting klassement. Hebben jullie dat talent van jullie vader of van jullie moeder ?

Mikkel: van mijn vader, maar ook van mezelf;Maas: van mijn oom Joost.

Kijk ik wist dat het ergens vandaan moest komen. Ook bij het bowlen gaat het erg goed. Op plaats 3 en 4 nog voor Pieter en Ahsan Mikkel. Dat is zowaar een hele prestatie. Wie is jullie favoriete VOC 1 speler ? En waarom ?

Mikkel: Robin, hij is aardig en maakt grapjes.Maas: Pieter Seelaar (Peterselie), omdat hij altijd aardig is en grapjes maakt.

Het gaat dit jaar natuurlijk ook een beetje om de prijzen. Welke prijs willen jullie aan het eind van het seizoen graag winnen ?

Mikkel: de eerste bowlingprijs.Maas: de sportiviteitsprijs.

Hebben jullie verder nog iets toe te voegen aan dit diepte interview of willen jullie nog wat kwijt aan de club ?

In koor geven de heren aan dat zij hopen dat het team zo blijft presteren, lekker bij elkaar blijft en steeds verder omhoog gaat.

Tot zover de kennismaking met de broers Heere. Vader grijpt in want ze moeten weg naar Schotland alwaar ze gaan kijken naar het Nederlands Elftal waar ze Pieter en Ahsan gaan steunen.

This entry was posted in Cricket Jeugd. Bookmark the permalink.