Trainingskamp Barcelona 2016

barcelona

Januari 2010 was de selectie van V.O.C. met een groot aantal sponsors op trainingskamp in Barcelona. Velen die er bij waren zeggen dat het het mooiste trainingskamp tot nu toe was. Wat wil je, een lang weekend met leuke mensen in deze mooie Catalaanse stad kan alleen maar onvergetelijk zijn. Eén minpuntje: dat weekend speelde FC Barcelona niet thuis en bezochten wij een wedstrijd van Espanyol dat dat weekend wel thuis speelde.

Voor ons een hele goede reden om op herhaling te gaan, en dit keer wel een wedstrijd van FC Barcelona tegen Granada in Nou Camp bij te wonen. Gecombineerd met zeer aantrekkelijke vliegtijden vanaf Rotterdam naar Barcelona belooft het wederom een heel mooi weekend te worden.

We hopen van harte dat u er weer bij bent of dat u zich door de mooie verhalen over de voorgaande jaren laat overhalen om mee te gaan. Daarmee levert u een bijdrage aan de bekostiging van het trainingskamp voor de V.O.C. voetbalselectie, die dit jaar in de 1e klasse zal uitkomen.

Hieronder volgt een overzicht van de mogelijkheden:

1. Van vrijdag 8 januari t/m zondag 10 januari 2015. U vliegt vrijdagmiddag 13.00 uur vanaf Rotterdam naar Barcelona en zondagavond 20.30 uur terug vanaf Barcelona naar Rotterdam. Kosten: ca. EUR 800,– excl. BTW (inclusief transfer vlieghaven, vlucht, verblijf in 4 sterrenhotel + ontbijt, stadstour, bezoek wedstrijden V.O.C. en een gezamenlijk diner);

2. Van vrijdag 8 januari t/m maandag 11 januari 2015. U vliegt vrijdagmiddag 13.00 uur vanaf Rotterdam naar Barcelona en maandagavond 20.30 uur terug vanaf Barcelona naar Rotterdam. Kosten: ca. EUR 875,– excl. BTW (inclusief transfer vlieghaven, vlucht, verblijf in 4 sterrenhotel + ontbijt, stadstour, bezoek wedstrijden V.O.C. en een gezamenlijk diner).

Uitgebreidere informatie volgt later. Aanmelding voor deze trip is vanaf heden mogelijk via sponsoring@v-o-c.nl. We hopen snel uw aanmelding te ontvangen. Prijzen van de tickets lopen voor die periode sterk op. Daarom boeken wij graag zo snel mogelijk. In verband daarmee verzoeken wij u ons voor 15 september a.s. aan te melden.

This entry was posted in Businessclub. Bookmark the permalink.