Lustrumfeest groot succes!

DSC00987

Op zaterdag 31 oktober j.l. vond in ons eigen clubhuis, the House of Lords, het lustrumfeest plaats!

Een kleine 400 aanwezigen hebben genoten van het VOCChantant! Een nieuwe opzet waarbij spreekstalmeester Dennis van den Broek en socialmedia goeroe Erna Truijens de liedjes aan elkaar praatten. Prachtige liedjes werden vertolkt door oude bekenden en nieuwe sterren zoals de gebroeders Gerritsen. Vijf jaar geleden werden we verrast door een striptease act van de jongens van VOC 1 en deze keer werd het licht broeierig toen de dames van Dames 1 het podium betraden.

Aan het eind van het optreden werden de jongens van Pameijer in het zonnetje gezet. Vijf jaar samenwerking werd in een mooie videoclip prachtig uitgebeeld en met het in ontvangst nemen van een schilderij werd de samenwerking afgesloten. Last but not least kreeg Kees Verhaar voor zijn tomeloze inzet de Zilveren V.O.C. speld uitgereikt door voorzitter Arjan Nataraj. Als muziekliefhebber, vader van 3, grensrechter, leider en shopmedewerker heeft Kees de afgelopen jaren zoveel tijd en liefde aan V.O.C. besteed dat het bestuur hem daarvoor, ten overstaan van alle gasten, graag de speld wilde uitreiken.

Na deze formaliteiten barstte het feest echt los! Muzikaal kwamen we niets te kort en werd er al snel volop gedanst. Voor en wat rustiger moment was het terras en nieuwbouw een perfecte plek om een drankje te drinken.

Het bleef nog lang druk en gezellig!

Een mooie avond werd zo aan een lange lijst van herinneringen toegevoegd: lustrumfeest op V.O.C. dat moet je niet missen.

Namens het bestuur wil ik in eerste instantie de lustrumcommissie danken voor hun tijd en inzet om dit feest te doen slagen. Paul Wijling, Femke Hohmann, Ron Smeding, Rene Zonneveld en Michael ten Brink: top dat jullie dit gedaan hebben!

Het VOCchantant: Els van Everdingen, Kees Verhaar, Erik Zevenbergen, Henk Weijers, Dennis van den Broek, Bas en Sander Gerritsen, Mies van Everdingen, Lotte Heerkens, Daniella Wierxc, Merel Faasen en Erna Truijens.

De dames van Dames 1

De mannen van Pameijer

Paul Westhuis voor zijn inzet om eea op vergunningsgebied te organiseren.

De knarse knarren die samen met Fred van Roon gezorgd hebben voor het leegmaken van de hal en andere werkzaamheden.

Onze barcommissie en ploeg die de gehele avond ervoor gezorgd hebben dat het ons aan niets ontbrak!

Namens het bestuur,

Arjan Nataraj

Voorzitter

This entry was posted in Evenementen. Bookmark the permalink.