Sportdag Pameijer-V.O.C. 2016

Ondanks het ontbreken van het zonnetje afgelopen vrijdag, 20 mei, werd het toch een prachtige dag voor de Pameijer cliënten, hun begeleiders en de vele vrijwilligers van V.O.C. en onze sponsor de ING.

Om 11.15 startte de jaarlijkse Pameijer-V.O.C. sportdag rondom het podium dat deze keer opgebouwd was onder het afdak van de crickethal. De spelen waren verdeeld over het hoofdvoetbalveld en de crickethal met het oog op de mogelijke regenbuitjes. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind en bleef het droog waardoor de waterspelen en het penaltyschieten met Michiel, Niels en Jan gewoon door konden gaan.

Rond 12.30 uur werd er door de 120 aanwezigen gesmikkeld van de uitgebreide lunch waarna voor de meesten de spelen weer doorgingen. De kinderen (6-12 jaar) namen na de lunch al afscheid. Moe en voldaan liepen zij naar hun locatie aan de Aleyda van Raephorstlaan. De oudere jeugd (12 – 18 jaar) die er dit jaar voor het eerst bij was liet zich niet kennen en bleef tot en met de afsluitende dansronde. We kunnen terugkijken op een geslaagde  Pameijer-V.O.C. sportdag, de 6e alweer; op naar nummer 7 volgend jaar.

Karin Beaumont

Sportpluscommissie V.O.C.

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.