Cricket Season Kick-Off!

Het seizoen 2016 staat inmiddels voor de deur en ik kan niet wachten tot we weer gaan beginnen. Onze cricketteams hebben een groot deel van de winter kunnen trainen in de hal en zullen vanaf komende week ook weer buiten gaan trainen.

Aankomende vrijdag (22 april) zullen we het seizoen feestelijk openen met de Season Kick Off. De borrel start vanaf 17.00 uur op V.O.C.

De eerder aangekondigde wedstrijd van de cricketers tegen de voetbal-selectie zal helaas niet doorgaan. Wel zullen we ervoor zorgen dat de jeugdcricketers vermaakt worden. Daarnaast wordt er voor muziek, happen en uiteraard ook gezelligheid gezorgd!

De V.O.C.-shop zal vrijdag overigens van 17.00-18.30 uur geopend zijn om cricketkleding aan te schaffen.

Voor de jeugd start het seizoen met de tour naar Engeland, waar maar liefst 33 kinderen en ouders aan zullen deelnemen. Vervolgens zal de jeugdcompetitie starten op zondag 8 mei.

V.O.C. 1 begint met een uitwedstrijd tegen Dosti op donderdag 5 mei en de eerste thuiswedstrijd zal op zaterdag 7 mei plaatsvinden tegen Excelsior ’20. De overige senioren elftallen zullen hetzelfde weekend of de week erna starten met de competitie.

Ik wil jullie graag een succesvol, sportief en leuk cricketseizoen wensen! Hopelijk zien we jullie aanstaande vrijdag en anders snel op ’t veld of langs de boundary.

Groeten,

Reinout van Ierschot

This entry was posted in Cricket Senioren, Evenementen. Bookmark the permalink.