V.O.C. tiende Academy Partner van Feyenoord

Afgelopen vrijdag, 1 april, waren René van Ierschot, Karl Hormann, Frits-Jan Groenewold en Jorge Ferreira in De Kuip om het contract met de Feyenoord Academy te ondertekenen.

We hebben al een groot aantal jaren goede contacten met de jeugdafdeling van Feyenoord. De samenwerking met Feyenoord Academy zien wij als een mooie stap om ons technisch kader verder te kunnen opleiden, zodat we onze voetballeden op alle niveaus beter kunnen begeleiden in hun individuele ontwikkeling. Er vindt veel informatie overdracht plaats op het gebied van trainingen, coaching en begeleiding van jeugdspelers.

Zie ook: https://www.feyenoord.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/voc-tiende-academy-partner-van-feyenoord

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.