14 mei: V.O.C. – QUICK DAG

image

Zaterdag zullen er op V.O.C. drie cricketwedstrijden zijn die allen tegen Quick Haag zullen spelen. Dit laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! We gaan hier dan ook een gezellige dag van maken met onze vrienden van H.V. en C.V.  QUICK.

Het programma ziet er als volgt uit:

.

  • 10:00 uur: V.O.C. Dames – Quick Dames
  • 11:00 uur: V.O.C. 1 – Quick 1
  • 13:30 uur: Beating Bats – Quick Zami II
  • Middag: Borrel en BBQ

V.O.C. 1 heeft na de overwinning van afgelopen zaterdag op Excelsior’20 weer vertrouwen gekregen en gaat weer vol aan de bak tegen Quick. Voor de Dames is het de eerste wedstrijd van het seizoen. Ze zijn na een winter vol training klaar voor een mooi seizoen! Na een mooie eerste overwinning hopen de beating bats ook dit weekeind met 3 punten aan de BBQ te beginnen.Kom allen V.O.C. aanmoedigen naar de overwinningen op Quick. Een dag vol cricket, gezelligheid en natuurlijk met BBQ!!

Tot zaterdag!

This entry was posted in Cricket Senioren, Evenementen. Bookmark the permalink.