V.O.C. – Sparta op woensdag 6 juli!

image

Op woensdag 6 juli a.s. zal het eerste voetbalelftal van V.O.C. en wedstrijd spelen tegen de Eredivisionist Sparta Rotterdam, de ploeg die na 6 jaren Jupiler league eindelijk weer terug is waar het hoort in de Eredivisie. Er zal net als vorig jaar gestreden worden om de John Kerstholt Bokaal.

U wilt dit vast niet missen, daarom zijn er speciale kaarten beschikbaar voor een VIP arrangement voor slechts Euro 55 incl. 6% BTW. U krijgt een overheerlijke BBQ incl. drank t/m het laatste fluitsignaal, om met elkaar te genieten van deze bijzondere wedstrijd. Stuur een mailtje met uw n.a.w. gegevens voor de factuur en het aantal arrangementen naar vocsparta@gmail.com. De inloop is vanaf 18.00 uur, en de wedstrijd start om 20.00 uur.

U kunt ook een gewoon kaartje kopen voor Euro 7 via ticketscript

Wij zijn er klaar voor en de broers Verhaar zeker! Thomas bij Sparta en Felix en Wessel bij V.O.C. Bekijk de video om te zien hoe scherp zij zijn! Met dank aan Maarten van Nierop/3MP online video

Wij vertrouwen erop u allen te zien a.s. woensdag

This entry was posted in Club Nieuws, Evenementen. Bookmark the permalink.