Onnodig verlies cricketers tegen Quick

maarten

VOC heeft zondag 2 punten laten liggen tegen het Haagse Quick. De Haantjes lieten steken vallen, maar wisten onze mannen helaas niet van te profiteren. Het mag een klein wonder heten dat er gewoon gespeeld kon worden zondag. Donderdagochtend stond het veld en de pitch nog blank na hevige onweersbuien, maar zondagochtend lag het veld er weer strak gemaaid bij en de pitch was ook zeer goed bespeelbaar.

Bobby won de toss en besloot eerst te gaan fielden. Quick kwam goed uit de startblokken en werkte zonder problemen aan een mooi totaal. VOC herpakte zich knap, voornamelijk dankzij sterk bowlen van Pieter Seelaar (1 voor 16 in 10) en Jeandre Jumat die 3 wickets pakte. Quick kwam niet verder dan 179 runs.

Aan bat begon VOC met een nieuw openingsduo. Maarten nam de plaats in van Jelte om samen met Tim Ruyters te starten. Helaas ging Tim vroeg uit en volgde Dirk, Jeandre, Pieter, Sebastiaan en Jelte niet veel later. Curt vergezelde Maarten vervolgens met het scorebord op 55 voor 6 in 14 overs. Een partnership van 45 bracht VOC terug in de wedstrijd. Maarten ging helaas uit op 45 runs en daarmee was het grootste verzet gebroken. Bobby scoorde nog 13 runs en Curt eindigde op 35 runs. Helaas was VOC all out voor 132 in 37 overs.

Een gemiste kans voor VOC dit weekend. Quick was niet opperbest. Eén extra partnership in het begin had ons over de streep kunnen trekken. Komend weekend staat er een vol programma op ons te wachten. Vrijdagavond (18.30u) komt Quick op bezoek voor een Twenty20, zaterdag wordt de thuiswedstrijd tegen Dosti ingehaald en op zondag gaan de mannen op bezoek bij ACC in Amsterdam.

This entry was posted in Cricket Senioren. Bookmark the permalink.