VOC Trainers gezocht!

trainergezocht

Wij zijn reeds een paar weken bezig om de volledige trainersstaf op orde te brengen. Helaas moeten wij concluderen dat er nog een paar open vacatures zijn. Heeft u interesse om een team te trainen of weet u iemand in uw naaste omgeving die mogelijk interesse heeft, laat het ons weten. Kandidaten voor trainer of hulptrainer kunnen bijv. ouders zijn, VOC spelers (Senioren of Junioren) die interesse hebben een jeugd team te trainen, andere VOC leden en zelfs ook mensen van buiten de club. De oefenstof voor de F/E/D trainingen ontvangt u van tevoren kant en klaar per mail en tijdens de trainingen loopt er altijd iemand van de technische begeleiding rond voor raad en daad. Trainers die de C/B/A trainingen geven kunnen op aanvraag door de technische staf ondersteund worden.

Op deze site onder het menu ”Jeugd->Trainingen” vindt u de openstaande vacatures.

Het is heel vervelend dat er nu een aantal groepen zijn die geen trainer hebben en dus niet kunnen trainen. De Technische Commissie en Technische Jeugd Coordinator doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Wij hopen dat u ons hierbij kan helpen zodat we een mooi voetbalseizoen tegemoet gaan waarbij onze spelers zich kunnen ontwikkelen door veel te  leren en plezier hebben.

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.