Zondagochtendvoetbal bij V.O.C.

veteranen voetbal

Afgelopen zomer is er door een aantal illustere V.O.C. leden op leeftijd, wekelijks met veel plezier op zondagochtend (10:30) een balletje getrapt. Het initiatief krijgt een vervolg in het voetbalseizoen. Voor iedereen die het leuk vindt om een uurtje te ballen met gelijkgestemden. Dit kan in aanvulling op de Heeren Divisie of ook als enige voetbalactiviteit.
In het kort de uitgangspunten: 50plus of op sociale, mentale of medische gronden niet meer bij een team. Lichamelijk contact verboden, tenzij op verzoek. Er wordt bij lekker weer gespeeld op kunstgras met zachte ballen, kleine goaltjes. Er is een uitgebreide winterstop. Speeltijd is 45/60 minuten, afhankelijk van het weer, met minimaal 8 spelers waarbij de indeling geschiedt op gelijke sterkte of game plan.

Contactpersonen zijn Mark Desar en Jim Boddé. Graag even aanmelden als je je wilt aansluiten (M.Desar@Chello.nl).

This entry was posted in Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.