Nieuwe hoofdtrainer JO11: Nixon Dias

0

Nixon Dias
Geboren en getogen in Rotterdam;
37 jaar oud, afkomstig van Kaapverdiaanse ouders.

Begonnen met voetbal op 5 jarige leeftijd bij Bloemhof. Daarna Neptunus en Sparta (bvo); als 16 jarige debuut in het eerste elftal van Sparta Rotterdam: Sparta – Telstar (amstelcup). Na Sparta een jaar bij ADO Den Haag gespeeld.
Daarna begon mijn amateur avontuur in 2001. Excelsior Maassluis, Doto, Aswh, Noorwijk, SC Feyenoord en VV Zwaluwen.

In 2012 heb ik in Amerika gespeeld tot 2013. Daarna ben ik voor Zwarte Pijl gaan spelen waarbij dit jaar mijn laatste seizoen is. In mijn amateurvoetbal tijden heb ik menig wat jeugd elftallen getraind om ervaring op te doen.
Verder heb ik een jaar lang stage gelopen bij een voetbal management bureau waar ik veel heb geleerd.
Ik ben blij met de club VOC; het is een mooi nette gezonde club wat goed bij me past. En ambitie heeft.

Met mijn ervaring en voetbal know how wil ik er alles aan doen om er een mooi seizoen van te maken.

Naast het voetbal hou ik veel van muziek en het organiseren van events. En veel sporten en het proeven van rode wijn ;-)

This entry was posted in Club Nieuws, Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.