Zomervoetbal bij V.O.C.

IMG_0584

Vandaag, 6 november, tussen de herfstbuien door, werd er om 10:30 een heerlijk zondagochtend balletje getrapt.

Voor iedereen die het leuk vindt om een uurtje te ballen met gelijkgestemden. Dit kan in aanvulling op de Heeren Divisie of ook als enige voetbalactiviteit. In het kort de uitgangspunten: 50plus of op sociale, mentale of medische gronden niet meer bij een team. Lichamelijk contact verboden, tenzij op verzoek. Er wordt bij lekker weer gespeeld op kunstgras met zachte ballen, kleine goaltjes. Er is een uitgebreide winterstop. Speeltijd is 45/60 minuten, afhankelijk van het weer, met minimaal 8 spelers waarbij de indeling geschiedt op gelijke sterkte of game plan.

Contactpersonen zijn Mark Desar en Jim Boddé. Graag even aanmelden als je je wilt aansluiten (M.Desar@Chello.nl).

This entry was posted in Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.