WWZ verhindert verlenging contract Robert Verbeek

robert verbeek

Met teleurstelling delen wij mede dat V.O.C. heeft moeten besluiten de samenwerking met trainer Robert Verbeek niet te verlengen. De ervaringen gedurende de laatste anderhalf jaar geven aan dat Robert Verbeek en V.O.C. heel goed bij elkaar passen. Het zou dan ook zeer voor de hand hebben gelegen om die relatie te verlengen en te bestendigen.

De Wet Werk en Zekerheid betekent echter dat iedere verlenging zou leiden tot een contract voor onbepaalde tijd. De gevolgen daarvan kan een sportvereniging als V.O.C. niet dragen. Daarom is met spijt in het hart besloten uit elkaar te gaan. Wij wensen Robert het allerbeste en veel succes toe.

Bestuur V.O.C.

This entry was posted in Club Nieuws, Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.