Coaching staff V.O.C. Cricket Academy 2017

logocricketacademie

Voor het aankomende cricketseizoen kan V.O.C. weer beschikken over een sterke coaching staff. Naast onze eigen senior coaches Pieter Seelaar en Dirk van Baren kan Academy Head Coach Paul Brous beschikken over 3 coaches uit het buitenland.

Vanuit Australië komen Tom Cramb en Caleb Jewell. Tom is een 26-jarige Australiër uit Brisbane. Hij zal voornamelijk fungeren als coach van het 2e elftal en zal een belangrijke rol krijgen in het begeleiden van jeugdspelers die de stap naar de senioren gaan maken. De 19-jarige Caleb Jewell komt uit Hobart. Na Michael Dighton, George Bailey en Xavier Doherty is Caleb de 4e coach uit Tasmanië die we mogen verwelkomen op V.O.C.. Caleb is een linkshandige batsman die ook voor Australië U19 heeft gespeeld.

Vanuit Nieuw-Zeeland komt de 22-jarige Max O’Dowd. Max is inmiddels een vaste kracht in het Nederlands elftal. Hij is de zoon van oud-HCC speler Alex O’Dowd en heeft een Nederlandse moeder. In Auckland is Max ook actief op coaching vlak en als speler voor het Auckland A team.

Op een later moment zullen we de drie mannen uitgebreider aan jullie voorstellen.

V.O.C. Cricket Commissie

This entry was posted in Cricket Senioren. Bookmark the permalink.