Jeugdsportfonds Rotterdam

Jeugdsportfonds

Alle kinderen moeten kunnen sporten. Dat is het motto van het Jeugdsportfonds. Als je als ouder de contributie van een sportvereniging niet kunt betalen, kan jouw zoon of dochter dankzij het Jeugdsportfonds toch lid worden van een vereniging. Het is dan ook goed nieuws dat het Jeugdsportfonds Rotterdam gekozen is tot hét goede doel van de NN Marathon Rotterdam 2017.

Wil jouw zoon of dochter sporten? Het Jeugdsportfonds Rotterdam betaalt het lidmaatschap van de sportvereniging als ouders dit niet kunnen.

Wat vergoedt het Jeugdsportfonds?
Het Jeugdsportfonds vergoedt voor kinderen één keer per jaar het lidmaatschap van de sportvereniging. Sportkleding en andere sportspullen worden niet door het Jeugdsportfonds Rotterdam vergoed.

Hoe vraag je een vergoeding bij het Jeugdsportfonds aan?
Geef bij de gymleerkracht op school of bij het schoolmaatschappelijk werk aan dat je jouw kind wilt laten sporten via het Jeugdsportfonds. Als je jouw legitimatiebewijs en inkomensgegevens laat zien, kan de leerkracht een aanvraag voor je doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen.

Op de school van jouw kind kun je vragen wie deze aanvraag voor je kan indienen.


This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.