Oudgedienden keren terug in selectie cricket

logocricketacademie

We zijn verheugd om mede te delen dat er drie spelers zullen terugkeren in de selectie van V.O.C. Chris Free, Ashan Malik en Tjerk Schoonheim zullen komend cricketseizoen weer beschikbaar zijn om voor V.O.C. uit te komen.

Chris speelde z’n laatste wedstrijd in V.O.C. 1 in het seizoen 2011 en is na enkele jaren thuis in Tasmanië nu met zijn gezin naar Rotterdam teruggekeerd. In zijn eerste periode bij V.O.C. was Chris mede verantwoordelijk voor het laatste kampioenschap van het 2e.

Ashan heeft na een tussenstop van een jaar aangegeven weer graag bij V.O.C. te willen komen cricketen. Hij is momenteel met het Nederlands Elftal in Hong Kong voor de Intercontinental Cup en de belangrijke wedstrijden tegen Hong Kong in de World Cricket League.

Tjerk heeft jaren in de regio Amsterdam gewoond en woont tegenwoordig weer in de buurt van Rotterdam. Tjerk is bij V.O.C. opgegroeid en heeft al meer dan 200 wedstrijden voor V.O.C. gespeeld. Hij zal naast jongere broer Jelte de tweede Schoonheim in de selectie zijn.

We wensen alle drie een succesvol cricketseizoen en zien er naar uit hen op de cricketvelden te zien deze zomer.

V.O.C. Cricket Commissie

This entry was posted in Club Nieuws, Cricket Senioren. Bookmark the permalink.