JO11-1 spelers gescout!

Logo KNVB

Selectie KNVB JO11 West-II:

3 jongens uit de JO11-1 zijn voorgeselecteerd door de KNVB: Cian huigen, Eise Zwanen en Koen Becker Hoff. Met 170 jongens uit de regio zijn deze VOC-ers begonnen aan een afvalrace naar een selectie van de 23 beste spelers. Na 6 leuke intensieve trainingen en partijen zit onze Cian Huigen erbij! Gefeliciteerd!

Koen, Eise en onze andere VOC JO11-1 toppers gaan het volgend jaar gewoon weer proberen bij de JO12.

Stage JO11 bij SBV Excelsior:

4 jongens uit de JO11-1 zijn uitgenodigd door SBV Excelsior: Cian Huigen, Matthijs van den Bos, Max Appelman en Tobias Poggio. De komende 3 weken gaan deze VOC-ers laten zien hoe goed zij kunnen voetballen en kunnen zij de Kralingers wat bijleren. Of toch andersom..

Veel plezier jongens! Jullie hebben het verdiend!

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.