Vertrouwen

VOC Logo oud-nieuw pms web

Ons eerste elftal speelde afgelopen zondag misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. De 8(!) meegereisde supporters hebben zich uitstekend vermaakt bij deze wedstrijd tegen een leuke tegenstander.
Alphense Boys werd vanaf het begin van de wedstrijd goed onder druk gezet, duels werden gewonnen, en de beleving was prima. Dit resulteerde in verschillende gevaarlijke situaties voor het doel van “de Boys”, een ploeg die meespeelt om het kampioenschap. De thuisspelende kampioenskandidaat stelde daar ook enige schoten op het doel van Michiel Vis tegenover. Onze doelman neutraliseert dit op professionele wijze. Het was meer dan terecht dat Yannick Koevermans na een zeer goede actie van Robbert Stout op links met een laag schot 0-1 aantekende. De vreugde en beleving van onze mannen op het veld was enorm.
In de tweede helft ging Alphense Boys met enkele Invallers en hernieuwde energie op zoek naar de gelijkmaker. V.O.C. weerde zich met heel veel beleving en teamgeest. De gelijkmaker viel uiteindelijk 10 minuten voor tijd toen een voorzet bij de tweede paal werd binnengeschoven. Er moet zeker vermeld worden dat de grootste kans in de tweede helft voor V.O.C. was, toen Yannick in zijn eentje vanaf de middenlijn opstoomde naar het doel van de tegenstander. Het leek alsof hij helaas onvoldoende kracht over had om de bal langs de doelman te werken.
Uiteindelijk bleek Alphense Boys voldoende te hebben aan het gelijkspel om periodekampioen te zijn.

Zondag komt VELO op bezoek. Dit zijn altijd wedstrijden met veel beleving. Trainer Robert Verbeek moet weer puzzelen door afwezigheid van verschillende basisspelers. We kijken met vertrouwen uit naar een leuke wedstrijd, en hopen u allemaal te treffen langs de lijn en in ons clubhuis!

This entry was posted in Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.