Afscheid Aad Boers als teammanager VOC SELECTIE

Aad-Boers-2013-125x125

Na twee periodes (5 seizoenen met Peter de Haan, en 2 met Robert Verbeek) als leider van de VOC selectie gefungeerd te hebben, heeft Aad Boers te kennen gegeven na dit seizoen het stokje te willen overdragen. Hoewel wij het besluit van Aad respecteren, spijt het ons zeer, aangezien Aad aan zijn functie op meer dan uitstekende wijze invulling heeft gegeven. Ook nadat hij enige tijd wat problemen kende met zijn gezondheid, kwam Aad toch weer terug om op de zijn kenmerkende wijze de rol van teamleider in te vullen.
Wat met name uniek te noemen is aan Aad is dat hij – naar wij vermoeden – als één van de weinigen leiders van de VOC selectie, na ook 5 seizoenen als hoofdtrainer actief te zijn geweest, in periode 1992 – 1997. Hierdoor kon hij zich heel goed voorstellen op welke fronten de zaken voor spelers en trainer goed geregeld moesten worden, zodat zij zich op het voetbal konden concentreren. Daarnaast heeft Aad ook nog A1 gedaan, in 2 periodes van 2 seizoenen, zowel voor als na de eeuwwisseling. Plus nog een seizoen als trainer van het 3e. Aad heeft ook nog eens 8 jaar een bijdrage geleverd in de barcommissie. Het toont aan dat Aad, ooit binnengekomen als trainer, uiteindelijk een mooie plek bij V.O.C. heeft gevonden.

Aad heeft reeds aangegeven beschikbaar te zijn in augustus en september om voor een effectieve overdracht zorg te dragen. Daarna heeft Aad, weten wij uit betrouwbare bron, reisplannen gemaakt om andere continenten te gaan bezoeken.

We wensen Aad het allerbeste en hopen hem natuurlijk tot in lengte van jaren terug te blijven zien langs de VOC velden. Dank je wel Aad!

Het bestuur

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.