De Jonge Acht

poster_jonge8_2017

Op Paaszaterdag 15 april organiseert VOC het inmiddels befaamd geworden “De Jonge Acht” toernooi. “De Jonge Acht” is het JO15-1 en JO13-1 toernooi voor de oudste verenigingen van Nederland. In deze opzet herbergt het toernooi een rijke traditie waarbij alle deelnemende clubs meer dan 100 jaar voetbalhistorie hebben.

Het toernooi is voor teams van het niveau Hoofdklasse/1ste klasse. De deelnemende verenigingen komen uit het hele land en zijn: Koninklijke HFC (Haarlem), Koninklijke HVV (Den Haag), AFC Oegstgeest, Olympia (Gouda), Quick (Den Haag), Robur et Velocitas (Apeldoorn), Zeelandia (Middelburg), Sparta en VOC.

Winnaars van de vorige editie waren Sparta JO15-1 en Victoria JO13-1.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door het support van de sponsors: All Red Blacks, John Kerstholt Fonds, Joko Fruit, JBA, InterSport Doesburg en More Lemon.

Zoals elk jaar beloofd het weer een zeer gezellig, sportief en spannend toernooi te worden. Kom naar VOC en

ervaar deze bijzondere traditie!

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.