Paaseierentoernooi

paaseierentoernooi

Ook dit jaar vindt het leukste toernooi van Nederland voor de Kabouters, F-mini, F- en E-jeugd (jongens en meisjes) weer op VOC plaats: het Paaseierentoernooi! Op 14 april gaat het gebeuren!  Geef je snel op via een mail aan paaseierentoernooi@v-o-c.nl, ovv de naam van de deelnemer en het team waarin hij/zij speelt.

Verzamelen vanaf 12 uur.  Voor de kabouters, F-Mini’s en F Jeugd begint het toernooi met een kennismaking met de cricketsport, waarna ze aan het voetbaltoernooi beginnen.  De JO13 (E-jeugd) beginnen direct om 12.30u met het voetbaltoernooi.

De dag wordt tussen 16 en 16.30 afgesloten met een prijsuitreiking.

We hebben mooi weer besteld, dus we rekenen op een grote opkomst!

De organisatie.

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.