V.O.C. Z2 Kampioen!

zaal 2 kampioen

V.O.C Z2 is het eerste V.O.C voetbalteam dat dit seizoen kampioen is geworden! Vorig seizoen eindigde ze nog op de 2e plaats, maar dit seizoen waren ze niet te stoppen. Op 29-3 had het kampioenschap al binnen gehaald moeten worden, maar een onverwachts gelijkspel tegen het laag geklasseerde Alexandria’66 2 gooide roet in het eten. Afgelopen maandag (3-4-2017) werd dat misstapje ruimschoots recht gezet in de thuiswedstrijd tegen AGE-GGK 1. Vooral in de tweede helft was het klassenverschil goed te zien. Mooie doelpunten en ach, ook wat doelpunten tegen, maar de 6-3 overwinning was ruim voldoende voor het kampioenschap. Met nog 3 wedstrijden te gaan zijn ze niet meer te achterhalen. Gefeliciteerd mannen!

This entry was posted in Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.