13 V.O.C. jeugdtrainers geslaagd voor trainersdiploma

image4

Dit seizoen heeft onze (HJO) Hoofd Jeugd Opleiding, Jorge Ferreira, als onderdeel van zijn opleiding voor HJO A, 13 jeugdtrainers van V.O.C. opgeleid tot jeugdtrainer/-coach. Woensdag 17 mei zijn de diploma’s uitgereikt aan de geslaagden door Thomas Verhaar.

In de cursus maakten de deelnemers kennis van de basisprincipes van het voetbal (aanvallen, omschakelen en verdedigen) en werd aandacht besteed aan, hoe coach je een team? en hoe zorg je dat je het juiste doet voor een bepaalde leeftijdsgroep? Hoe zorg je als trainer/coach voor een goede organisatie/structuur rondom trainingen en wedstrijden.

Op een praktische en interactieve manier heeft Jorge de groep aan het werk gezet met als resultaat dat V.O.C. 13 gediplomeerde jeugdtrainers rijker is.

De Techniche Voetbalcommissie feliciteert allen geslaagden met hun diploma en wensen hen veel succes als jeugd trainer:

De geslaagden:
Letizia Sciarone, Sander van der Knijff, Sam Nieuwehuis, Marco van den Berg, Kevin Kanu, Quinten Lacrum, Hemmo Pieck, Huib de Jong, Ernesto Spruyt, Derk Jan Aeijlts Averink, Menno van der Valk, Paulo das Dores en Martijn van Itallie

We vragen bij VOC aan ouders om een steentje bij te dragen als vrijwilliger. Velen zijn enthousiast om een jeugdteam te gaan trainen. Wij willen deze enthousiaste ouders graag ondersteunen door het aanbieden van deze praktische cursus, die een beperkte belasting heeft in tijd. Deze cursus is KNVB gecertificeerd en met Jorge hebben we een gediplomeerde train de trainer in huis.

Volgend seizoen start Jorge weer een nieuwe cursus. Geïnteresseerden kunnen zich bij hem aanmelden. Mail dan naar Ferreira.jf@gmail.com.

De Technische Voetbalcommisie

This entry was posted in Club Nieuws, Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.