Pameijer sportdag

pameijer2015

De Pameijer sportdag staat dit jaar gepland voor vrijdag 9 juni 2017.
We starten om 11.00 uur bij V.O.C. aan de Hazalaarweg 7.
Ongeveer 75 Pameijer cliënten en hun begeleiders worden tussen 10.30 en 11.00 uur ontvangen op de sportvelden van V.O.C. voor de jaarlijkse sport/spellendag.

Om 11.15 uur start de V.O.C. – Pameijer sportdag met een gezamenlijke opening act waarna de groepen naar de spel/beweegonderdelen worden begeleid.
Na de lunch volgt er nog een tweede ronde sport/spelonderdelen en rond 15.00 uur is de prijsuitreiking en daarna sluiten we de dag af onder het genot van een drankje.

Om de Pameijer cliënten en hun begeleiders een gezellige en sportieve dag te bezorgen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor 9 juni as.
Wilt u ook meehelpen? We kunnen nog vrijwilligers gebruiken om de groepen te begeleiden, mee te helpen bij de spel/sportonderdelen of bij de voorbereiding van de lunch.
Een dagdeel meehelpen behoort ook tot de mogelijkheden. Ook een bijdrage voor de lunch is welkom zoals pannenkoeken, wraps, quiches, bladerdeeghapjes.
Aanmelden als vrijwilliger voor de sportdag of bijdragen voor de lunch svp bij Karin Beaumont via sportplus@v-o-c.nl of tel. 06 440 76780.

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.