V.O.C. 3 promoveert!

Team foto VOC 3 2016/2017

Een jaar na de degradatie naar de reserve tweede klasse is V.O.C alweer terug in de reserve 1e klasse. Na twee nacompetitierondes werd deze mooie promotie zeer verdiend binnengehaald.

In de competitie kwam het jonge team van speler/trainer Mark Pelkman nog net tekort voor het kampioenschap, maar in de nacompetitie waren ze superieur. Eerst werd Delft overtuigend verslagen, waardoor de finaleronde tegen Charlois 2 werd bereikt. Thuis speelde V.O.C het team uit Rotterdam-Zuid volledig van de mat, met een prachtige 7-0 eindstand als resultaat. In de uitwedstrijd werd dit nog eens dunnetjes overgedaan: 1-7.

Een groot compliment aan dit team, dat het hele jaar mooi en verzorgd voetbal heeft gespeeld. Deze promotie is daarvan de terechte beloning. De mannen kunnen vol vertrouwen uitkijken naar een mooi seizoen in de 1e klasse!

This entry was posted in Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.