Kick Off Jeugdvoetbal

VOC-voetbaldage-2017

Goed bezochte Kick Off jeugdvoetbal

Dinsdag 29 augustus jl. vond de kick off plaats van het nieuwe jeugdvoetbalseizoen. Veel teambegeleiders en geïnteresseerde ouders trotseerden de hitte en kwamen naar ons clubhuis om zich te laten informeren door de leden van de Jeugdvoetbalcommissie en de Technische commissie over de ins en outs van het jeugdvoetbal.

Zo werden de verwachtingen van coaches, teammanagers en trainers besproken en het teamindelingsproces

Er werd uiteraard aandacht besteed aan de veranderingen miv het nieuwe seizoen waaronder de nieuwe pupillen spelvormen, het digitale wedstrijdformulier, de nieuwe wedstrijdzaken app en de voetbal app.

Gelet op de grote opkomst mogen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.

De slides van de presentatie kunnen hier worden gedownload.

Met vriendelijke groet,

De Jeugdvoetbalcommissie

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.