V.O.C. 2 boekt ruime overwinning

Het tweede elftal heeft een grote overwinning behaald tegen het reserve team van Hermes DVS. Nadat Paul Brous de toss had verloren mocht er eerst gefield worden en Hermes kwam tot slechts 82 all out. Dit was met name te danken aan het geweldige bowlen van Steven van Dijk, die 8 overs achter elkaar bowlde en 5 wickets pakte (waarvan 4 in z’n laatste over) voor slechts 16 runs. Tom Cramb pakte 3 wickets, en Chris Smith en Sheroz bowlden zuinig voor ieder 1 wicket. Het passeren van het lage totaal lukte met slechts 1 wicket down na 17 overs. Bas Zuiderent (48*) en Rob Vos (27*) tikten de pot met een partnership van 75 runs professioneel binnen.

Het was erg mooi om te zien dat V.O.C. 2 aantrad met een groot aantal oudgedienden; het had veel weg van een V.O.C. 1 reünie. Hopelijk kunnen we dit in de komende seizoenen vaker realiseren.

Volgende week wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen PSV in Eindhoven.

Foto’s : https://www.flickr.com/photos/voc1895/sets/72157687760902366

This entry was posted in Cricket Senioren. Bookmark the permalink.