IN THE SPOTLIGHT

27372

De jeugd heeft en is de toekomst. Vandaar dat wij binnenkort om de week een jeugdteam in het zonnetje zetten, oftewel: in the spotlight. Iedere twee weken zal een bepaald VOC jeugdteam (variërend van JO7 tot en met JO11 en MO9 en MO11) er worden uitgelicht. Op onze website zal er aandacht worden besteed aan het desbetreffende jeugdteam, waarbij een stukje op de website verschijnt met de bijzonderheden over dit team. Het team dat in de spotlight staat, zal op zondag een voorwedstrijd spelen op het hoofdveld, voorafgaand aan de wedstrijd van ons eerste elftal. De teammanagers zullen binnenkort worden benaderd door Marc Overman, enthousiast trainer van een jeugdteam, die zich bereid heeft verklaard de coördinatie op zich te nemen.

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.