V.O.C 1 – XerxesDZB 1: Wedstrijd gestaakt na beenbreuk Philip Weyschede

De bekerwedstrijd V.O.C 1 – XerxesDZB 1 is na 7 minuten bij een 0-0 stand gestaakt. Spits Philip Weyschede kwam in die minuut in botsing met de uitkomende keeper van Xerxes. De scheidsrechter kende een strafschop toe, maar daar ging de aandacht niet naar uit. Aan gebaren van scheidsrechter en spelers was namelijk direct te zien dat sprake was van een ernstige blessure bij de V.O.C-spits. Zeker een uur lang is Philip vervolgens door ambulancepersoneel behandeld en daarna naar het ziekenhuis gebracht.

De scheidsrechter had daarvoor al besloten de wedstrijd definitief te staken. Inmiddels is duidelijk geworden dat Philip zijn kuitbeen heeft gebroken. Hij zal waarschijnlijk vandaag (zondag) of morgen worden geopereerd.

Vanaf deze plaats wensen wij Philip heel veel sterkte toe. Laten we hopen op een voorspoedig herstel en dat we je snel weer goals zien maken voor V.O.C 1!

This entry was posted in Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.