Trouwe supporter van VOC 1

Mevr-Hennink

Afgelopen zondag, tijdens de competitiewedstrijd tegen Hoogland 1, zagen we mevrouw Hennink (87 jaar) op de tribune zitten.
Zij was getrouwd met Kees Hennink (overleden in 2005), die voor VOC heel veel betekend heeft. Bij de voorbereidingen en de bouw van ons complex is hij nauw betrokken geweest. Haar zonen Henk, Leen en Rob kennen de meesten wel en ook haar dochter Jenneke laat zich vaak op VOC zien. Mevrouw Hennink heeft altijd op hoog niveau getennist en daaruit blijkt ook haar sportieve interesse. Thuis kijkt ze regelmatig naar voetbalwedstrijden en weet dan ook elke wedstrijd goed te analyseren. Haar kinderen hebben dat dan ook niet van een vreemde! We hopen dat ze nog lang een trouwe supporter van VOC 1 mag zijn.

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.