Ed de Goeij naar V.O.C. jeugdopleiding

de Goey, ed 1998

V.O.C. investeert continue in de kwaliteit van haar (jeugd-)opleiding en in het aanbieden van een zo plezierig, veilig en stimulerend mogelijke omgeving aan al haar leden. In dat kader maakt V.O.C. graag melding van de volgende ontwikkeling.

Jan Valk, al 17 jaar lid bij V.O.C, heeft lange tijd de keeperstrainingen van zowel onze jeugd als de senioren verzorgd. Jan heeft per 1 september 2017 een nieuwe baan gekregen bij het Ministerie van Economische Zaken. Dat maakt het voor hem lastig om trainingen voor de jeugd en de senioren te blijven combineren. Gelukkig blijft Jan met zijn ervaring V.O.C. trouw door de keeperstrainingen voor de senioren te blijven verzorgen. V.O.C. is daar zeer verheugd over.

Tegelijkertijd kan V.O.C. met gepaste trots melden dat Ed de Goeij is aangetrokken voor onze jeugdopleiding. Ed zal zich bezighouden met zowel de coördinatie van alle keeperstrainingen als met het opleiden van onze jeugdkeepers. Hij wordt daarin uiteraard ondersteund, onder andere door de oudere jeugdkeepers die ook keeperstrainingen verzorgen.

Ed de Goeij behoeft geen nadere introductie. In lijn met de V.O.C. traditie is deze keuze gemaakt op grond van kwaliteit en niet op de naam. V.O.C. verwacht dat Ed, vanuit zijn jarenlange ervaring als keeper op het hoogste niveau en zijn reputatie als keeperstrainer, binnen V.O.C. een belangrijke rol kan vervullen bij de ontwikkeling, het plezier en de inspiratie van onze jeugdkeepers.

Bestuur V.O.C

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.