Voorwedstrijd JO9-1 en pupil van de week

voorwedstrijd 3

Op zondag 29 oktober speelde VOC JO9-1 de voorwedstrijd tegen hetzelfde team van vv Nieuwerkerk. Lang hadden de jongens uitgekeken naar deze dag, spelen op het hoofdveld en dan de mogelijk hebben om het eerste te laten zien hoe je je tegenstander vast zet en overbluft met inzicht, techniek en strijd.

De professionele voorbereiding van zowel de vrijwillegers van VOC en de aanwezigheid van het plubiek, zorgde voor een mooie ambiance, waarin de jongens zich prima thuis voelden.

De wedstrijd werd dank ook met klinkende cijfers afgesloten, de echte uitlsag laat zich nog steeds raden, maar het eerste kon hier een voobeeld aan nemen!

Een goede VOC-er is tevens een goede gastheer, na de mooie wedstrijd, werden de jongens van zowel Nieuwerkerk als van VOC getrakteerd op een goede lunch, met natuurlijk de onmisbare pannenkoeken.

De mooiste traktatie was voor de pupil van de week, deze eer viel aan Sem. Sem is dit jaar toegetreden tot dit team van talenten, een groep jongens waar hij reeds twee jaar mee traint, maar het spelen in een nieuwe team is toch altijd net even spannender. Sem houdt zich uitstekend staande en voelt zich lekker op zn gemak, als beloning hiervoor een bal, met de handtekeningen van de heeren van eerste.

Zoals gezegd hadden de jongens van JO9-1 het goede voorbeeld gegeven aan het eerste en ging ook VOC-1 er met de winst vandaar. Dank voor de leuke dag, het was een feestje!Na de smakelijke lunch, nog een hoogtepunt, het oplopen met de eerste teams van de hoofdmaaltijd. Als volleerde mascottes stonden de jongens te wachten op het moment dat de grote mannen het veld zouden betreden.

Julius, Niels, Dean, Matteo, Stijn, Sem, Wiebe en Olivier.

This entry was posted in Voetbal Jeugd. Bookmark the permalink.