Contract Mark Weel verlengd

327703C2-335B-4D07-9EDC-1401EB9E0BED

Op 8 december j.l. is het contract met Mark Weel, de hoofdtrainer van de seniorenselectie, verlengd. Het was geen moeilijke beslissing.  VOC speelt onder leiding van Mark attractief voetbal, dat ook weer meer publiek trekt. De spelers en technische commissie zijn enthousiast over zijn aanpak. En er stromen veel eigen jeugdspelers door.  Het past dus allemaal goed in het beleidsplan van VOC, om met (zo veel mogelijk) eigen spelers richting Hoofdklasse te gaan.

Mark zelf vindt de selectie een fijne groep om samen mee aan iets te bouwen.  En wij waarderen ook dat hij zich ook werkelijk persoonlijk betrokken toont bij het wel en wee van de club in bredere zin.

This entry was posted in Club Nieuws, Voetbal Senioren. Bookmark the permalink.