Marten Castelein herstellende.

logo bloedhond 400x400

Wij hebben onze erevoorzitter Marten Castelein moeten missen bij de laatste V.O.C.-activiteiten. De reden daarvoor is dat hij enkele weken geleden is getroffen door een ongeluk in de hersenbloedvaten (CVA). Na een korte opname in het St Franciscus Gasthuis is hij snel aan zijn herstel gaan werken in het Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) aan de Molenlaan/van Beethovenlaan.

Marten heeft – op hem kenmerkende wijze – hard gewerkt aan zijn revalidatie en de hoop is dat hij binnenkort naar huis mag. Voor een volledig herstel zal ongetwijfeld meer tijd nodig zijn, maar dat kan hopelijk vanuit zijn eigen huis en samen met zijn vrouw.

Wij wensen hem van harte beterschap toe en hopen hem spoedig ook weer op V.O.C. te mogen begroeten.

Het Bestuur

This entry was posted in Club Nieuws. Bookmark the permalink.