Cricket Academy

Welkom bij de VOC Cricket Academy. Ik ben Paul Brous, Head Coach van de Academy. Op deze en volgende pagina’s zal ik proberen je een zo volledig mogelijk beeld te geven van de Academy. Ik neem je mee in de cricket methodiek die we bij de Academy volgen, de ontwikkelingen die het huidige cricket de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, de manier waarop wij vinden dat cricket bij VOC gespeeld zal moeten worden, de VOC smaak zeg maar en uiteraard ook hele praktische zaken als wie er training en coaching geeft en wanneer er getraind wordt.

Bij VOC hebben we bewust gekozen voor een aanpak waarbij het zwaartepunt ligt bij het opleiden van eigen jeugdspelers. Wij zijn er van overtuigd dat op lange termijn alleen dan cricket kan overleven. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dit was de hoofdreden om de VOC Cricket Academy op te richten: de VOC Cricket opleiding.

Samen met een zeer gedreven coaching staff en onze perfecte cricket faciliteiten zijn de randvoorwaarden in ieder geval geregeld. Het is nu aan jou om ook jouw tijd vrij te maken en je te gaan ontwikkelen tot een hele goede cricketer. Ik wil je daar heel graag bij helpen.

Veel succes.

Paul