Cricket Trofee

Cricket Trofee 2015

Spelregels Cricket Trofee

Dit jaar maken alle cricketers van U9 t/m de zomi’s kans op de Batting Trofee, Bowling Trofee, en Fielding Trofee. Alles gaat op 1 hoop en we zullen zien wij de meeste vangen pakt of de meeste runs maakt. Er wordt geen rekening gehouden met not out of retired. De scores worden geteld zoals ze zijn. Dit geldt voor de senioren, zami’s, dames, veteranen en de jeugdleden die in de senioren spelen.

Een voorbeeld is dat Atse Buurman in het hele seizoen 14 vangen pakt en 3 stumpings dan heeft hij 17 slachtoffers. Maakt hij daarnaast nog totaal 348 runs dan is dat zijn totaal.

De jeugdleden spelen minder wedstrijden dan de overige teams. Om dit te compenseren worden de behaalde scores in de U16 en U14 competitie maal 2 gedaan en in de U12, U10 en U9 competities maal 4.

Voor de teams kunnen we met percentages werken zoals dat ook bij het voetbal gebeurt. Speelt een team 6 wedstrijden en win je er 5 dan heb je een score van 83,33%. Een tie telt als een half. Voorbeeld. Een team speelt 8 wedstrijden en je wint er 4 en je speelt 1 tie dan heb je 4,5/8 is 56,25%.

We hopen elke week de nieuwste standen op de website te publiceren. Daarvoor hebben we ook jullie hulp nodig. Stuur het wedstrijd formulier zo uitgebreid mogelijk in zodat de scores goed kunnen worden bijgehouden.

Wij hopen dat alles duidelijk is en we wensen iedereen heel veel cricketplezier deze zomer.

Batting TrofeeBowling TrofeeFielding TrofeeTeam Trofee