Goed cricket nieuws: Chris Smith aan het roer van V.O.C. Cricket Academy

De Cricket Commissie is verheugd om mede te delen dat oud-international en oud-eerste elftalspeler Chris Smith per direct is aangesteld als het nieuwe Hoofd van de V.O.C. Cricket Academy. Na een aantal jaar betrokkenheid bij de Jeugd Cricket Commissie, in het bijzonder bij het succesvolle Black Cap programma voor de jongste jeugd, heeft Chris met veel enthousiasme zijn innovatieve plannen met ons gedeeld. In de komende periode zal er een belangrijke focus komen te liggen op trainingsplannen voor alle spelers en de professionele begeleiding van onze coaching staff. Daarnaast heeft Chris zich gecommitteerd om aankomend seizoen een groot aantal wedstrijden in het tweede elftal te spelen, zodat we talentvolle (jeugd-)spelers ook binnen het veld zo goed mogelijk kunnen begeleiden op weg naar V.O.C. 1.

Chris volgt Paul Brous op die 3 jaar verantwoordelijk is geweest voor de Academy en na het seizoen heeft besloten om die rol neer te leggen. We danken Paul voor z’n inzet in de afgelopen jaren. We zijn ervan overtuigd dat we met Chris de juiste persoon hebben gevonden om onze cricketers in de komende jaren vooruit te helpen en het aantal cricketers bij V.O.C. verder uit te breiden.

Dirk van Baren nieuwe senior coach cricket academy

We zijn zeer verheugd om aan te kondigen dat met ingang van 1 februari, de rol van Dirk van Baren in de Academy is uitgebreid. Dirk heeft de rol van senior coach geaccepteerd onder Head Coach, Paul Brous, en zal samen met Pieter Seelaar de verantwoordelijkheid nemen voor het coachen van onze jeugdteams. Dit betekent ook dat u minder zult zien van Ahmad Zulfiqar die fantastisch is geweest terwijl Piet in het buitenland is. Dank je wel, Ahmad! Ook, zult u Dirk veel meer zien op het gras wicket aangezien hij de rol van beheerder van de Grass Wicket zal overnemen van Koen van Everdingen. Koen heeft geweldig werk gedaan in de laatste paar jaar in extreem moeilijke omstandigheden en, ondanks de moeilijkheden, geslaagd is geweest om wereldklasse…

Lees verder

Personal coaching

PERSONAL COACHING van Dirk van Baren Senior Coach VOC Cricketacademy

* hoge kwaliteit trainingen
* batten
* bowling
* fielding
* wicket keeping
* fitness
* theorie
* mentale training
* video analyse

Voor meer info : cricketevenementen@v-o-c.nl

Facebook – V.O.C. Cricket Selectie

Missing Bail

Lees verder

Cricket kort en bondig!!

Voor wie nu eens de spelregels van het prachtige cricket goed en duidelijk uitgelegd wil hebben.