V.O.C.-shop

Nieuwe V.O.C. shop geopend! Samenwerking Doesburg en V.O.C.! Klik hier voor de Webshop.

De V.O.C. shop is op dit moment gesloten. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen zal de V.O.C. Shop weer op de woensdag- en zaterdagmiddag open zijn. Mocht u toch wat nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met Kees Verhaar om een afspraak te maken. Tel: 0624824566

U zult de vertrouwde gezichten weer in de shop zien, maar er is wel een en ander veranderd. Zo heeft de shop een nieuw uiterlijk gekregen, en wordt er gewerkt aan een uitbreiding van het V.O.C. assortiment en enkele voetbalartikelen, en later ook mogelijk cricket.

Afgelopen maanden hebben wij samen met Danny Doesburg de samenwerking beklonken om de V.O.C. shop te laten invullen door Intersport Doesburg. Door deze samenwerking zijn de belangen van onze leden geborgd, en wordt de service verhoogd. Binnenkort bestaat zelfs de mogelijkheid om online kleding te bestellen in de webshop via onze V.O.C. site!

Intersport Doesburg wordt gerund door oud VOC’ers Pim en Danny Doesburg. Door de samenwerking zijn er vanaf heden 3 verkooppunten: geheel vernieuwde VOC shop, Intersport Doesburg (Kerksingel 13 – 14 in Berkel en Rodenrijs) en webshop (snelle levering) waarbij ook alle overige voetbalbenodigdheden kunnen worden aangeschaft.

De betaling kan alleen geschieden per Pin (dus geen contant geld of creditcards).

De winkel bevindt zich op de 1e verdieping, bovenaan de binnentrap naar rechts.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.