VOC Toptalenten

Jaarlijks stromen er in de VOC jeugdopleiding zo’n 20 kabouters en 60 F-mini’s in. Onder de vakkundige leiding van Aase Henschien en Marco de Vries zien wij die prille talenten snel tot wasdom komen.

De afgelopen jaren hebben wij steeds vaker een aantal “zonen van VOC” zien vertrekken naar jongere clubs als Feyenoord,

Lees verder

Kick Off jeugdvoetbal 2017/2018

Dinsdag 29 augustus, aanvang 20.00 uur, clubhuis

Op dinsdag 29 augustus a.s. vindt de informatie avond plaats ter voorbereiding van het voetbalseizoen 2017-2018 voor alle trainers, coaches, managers, coördinatoren en geinteresseerde ouders van jeugdspelers.

Lees verder

Introductie avond F mini’s, kabouters en nieuwe O08 en O09-leden

Woensdag 6 september, aanvang 20.00 uur, clubhuis

Beste ouders van F-mini’s, kabouters en nieuwe O08 en O09-leden,

Omdat voor velen van jullie VOC een nieuwe club is, organiseert VOC op woensdagavond 6 september a.s. de introductieavond voor de ouders van F-mini’s, kabouters en nieuwe O08 en O09-leden.

Lees verder

Spelregelbewijs 2e jaars B

Twee jaar geleden heeft de KNVB een actieplan met de titel “Tegen geweld, voor sportiviteit” gepresenteerd. Eén van de maatregelen uit het actieplan is het invoeren van een spelregelbewijs. De maatregel houdt in dat elk jaar alle 2e jaars B-junioren (dit seizoen alle spelers geboren 1999) het spelregelbewijs moeten halen.

Achterliggende gedachte is dat met een goede beheersing van de spelregels de voetballers leren deze beter te accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt ook tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter en dus minder discussie.

Lees verder

een eigen elftalpagina?

Op je eigen elftalpagina of de elftalpagina van je zoon verslagen plaatsen, uitslagen bijhouden, programma overzicht bekijken, wedstrijdfoto’s of filmpjes uploaden en nog…

Lees verder

Informatieblad incidenten

Onze leden voetballen omdat ze er veel plezier aan beleven. Dit informatieblad gaat over incidenten

en wangedrag.

Teamindeling 2017-2018

Na een intensief proces waarbij coaches en trainers alle spelers hebben beoordeelt en gezamenlijk in overleg zijn gegaan om tot een indeling te komen.

Lees verder