010 eSoccer League

Hugo Visser en Bob van Gent uit JO13 door in het ESoccerLeagueToernooi!

https://www.ad.nl/rotterdam/zes-amateurclubs-in-010-esoccer-league~a4c04885/?utm_source=whatsapp&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_app

Zonen van V.O.C. 2017-2018

Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub.
Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas in het eerste, Timo in O12 en Ben in O10, Arent speelt bij Feyenoord in O9, Cedric bij Ajax in O13. Teun verdedigt de kleuren van FC Basel in O17.
Er zijn deze zomer ook twee jongens bij Excelsior gaan spelen. Matthijs en Cian, zij spelen allebei in O10.

Lees het hele bericht hier

Introductie avond F mini’s, kabouters en nieuwe O08 en O09-leden

Woensdag 6 september, aanvang 20.00 uur, clubhuis

Beste ouders van F-mini’s, kabouters en nieuwe O08 en O09-leden,

Omdat voor velen van jullie VOC een nieuwe club is, organiseert VOC op woensdagavond 6 september a.s. de introductieavond voor de ouders van F-mini’s, kabouters en nieuwe O08 en O09-leden.

Lees verder

Spelregelbewijs 2e jaars B

Twee jaar geleden heeft de KNVB een actieplan met de titel “Tegen geweld, voor sportiviteit” gepresenteerd. Eén van de maatregelen uit het actieplan is het invoeren van een spelregelbewijs. De maatregel houdt in dat elk jaar alle 2e jaars B-junioren (dit seizoen alle spelers geboren 1999) het spelregelbewijs moeten halen.

Achterliggende gedachte is dat met een goede beheersing van de spelregels de voetballers leren deze beter te accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt ook tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter en dus minder discussie.

Lees verder

een eigen elftalpagina?

Op je eigen elftalpagina of de elftalpagina van je zoon verslagen plaatsen, uitslagen bijhouden, programma overzicht bekijken, wedstrijdfoto’s of filmpjes uploaden en nog…

Lees verder

Informatieblad incidenten

Onze leden voetballen omdat ze er veel plezier aan beleven. Dit informatieblad gaat over incidenten

en wangedrag.

Teamindeling 2017-2018

Na een intensief proces waarbij coaches en trainers alle spelers hebben beoordeelt en gezamenlijk in overleg zijn gegaan om tot een indeling te komen.

Lees verder