Word jij VOC Junior Hero?

De VOC-pupillen willen jou als trainer. Iemand die ze laat ontdekken hoe het spel werkt, die ze helpt ervoor te gaan. Iemand waar ze een beetje tegenop kijken. En die lol met ze maakt. We zoeken tien VOC Junior Heroes!

Durf jij? Alleen of samen met een voetbalmaat?

Lees verder

Teamindeling 2017-2018

Na een intensief proces van maanden waarbij wij alle spelers hebben gezien en beoordeeld, zijn coaches en trainers gezamenlijk in overleg gegaan om voor alle teams een indeling te maken. Omdat we volgend jaar voor een aantal lichtingen in  de nieuwe spelvormen van de KNVB gaan spelen, hebben we dit jaar met extra teams en verschuivingen te maken.

Lees verder →

Waardevolle kickoff


De informatieavond ter voorbereiding van het voetbalseizoen 2016/2017 was goed bezocht en zeer waardevol. Dank voor jullie komst en bijdrage!.

Zie bijgaande slides | PDF.

Spelregelbewijs 2e jaars B

Twee jaar geleden heeft de KNVB een actieplan met de titel “Tegen geweld, voor sportiviteit” gepresenteerd. Eén van de maatregelen uit het actieplan is het invoeren van een spelregelbewijs. De maatregel houdt in dat elk jaar alle 2e jaars B-junioren (dit seizoen alle spelers geboren 1999) het spelregelbewijs moeten halen.

Achterliggende gedachte is dat met een goede beheersing van de spelregels de voetballers leren deze beter te accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt ook tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter en dus minder discussie.

Lees verder

een eigen elftalpagina?

Op je eigen elftalpagina of de elftalpagina van je zoon verslagen plaatsen, uitslagen bijhouden, programma overzicht bekijken, wedstrijdfoto’s of filmpjes uploaden en nog…

Lees verder

Informatieblad incidenten

Onze leden voetballen omdat ze er veel plezier aan beleven. Dit informatieblad gaat over incidenten

en wangedrag.

Teamindeling 2017-2018

Na een intensief proces waarbij coaches en trainers alle spelers hebben beoordeelt en gezamenlijk in overleg zijn gegaan om tot een indeling te komen.

Lees verder